TECNOVA, fundada el 1983, disposa d'una àmplia experiència en el disseny, fabricació i posada en marxa de línies de reciclatge de plàstics per a residus tant postconsum com postindustrials.

Al llarg dels anys, la qualitat, la fiabilitat i el fàcil ús i manteniment de les seves màquines han convertit TECNOVA en un punt de referència mundial amb més de 3000 plantes instal·lades a tot el món.

Segons paraules del seu gerent i fundador Sr. Antonio Massaro, “la nostra prioritat són sempre les necessitats i exigències dels nostres clients; Cada línia està dissenyada a mida per aconseguir els màxims resultats i satisfacció. Cada detall de les nostres màquines es produeix internament utilitzant eines i materials d’última generació i mà d’obra altament qualificada per garantir els nivells més alts de qualitat, productivitat, eficiència i fiabilitat La nostra filial Tecnoviti garanteix la producció pròpia de fusos i camises. La considerable experiència amb els materials més difícils de processar – amb alt contingut d’humitat i tinta – i la constant innovació dels perfils dels fusos garanteixen una alta productivitat, un alt poder de desgasificació i una alta capacitat de barreja

Pot conèixer més detalls a https://www.tecnovarecycling.com/

Les nostres marques

Distribuïm les millors marques al mercat ibèric