Transductors de pressió per a plàstics fosos

El model bàsic MDA460 és un transductor de pressió robust i fiable que es presenta com el punt de partida per a la monitorització i mesura de la pressió de la masa fosa..

El model MDA462 incorpora un element flexible addicional de 457 mm. de llargada entre la canya rígida i el cos de la galga extensiomètrica. S’ha dissenyat per les aplicacions que requereixin un alt aillament tèrmic o bé quan es requereix un muntatge flexible.

El model TDA463 ofereix mesura simultània de pressió i temperatura en el mateix instrument.

Característiques

Disposem també en ENTREGA IMMEDIATA de:

Sensor de viscositat en línia per processos extrusió “Viscosensor”

El sensor de viscositat en línia de DYNISCO permet la monitorització del valor de viscositat en temps real, ja sigui viscositat intrínseca com índex de fluidesa, i s’instal.la fàcilment en qualsevol extrusora amb un únic punt de connexió al procés mitjançant una rosca de M18. No produeix cap tipus de rebuig doncs reintrodueix a l’extrusora el material usat per l’anàlisi. És una forma senzilla i econòmica de tenir la viscositat controlada en tot moment, especialment interessant per a productors de làmina de PET per termoconformar, que alimenten les seves extrusores amb escama de PET procedent d’ampolla retriturada.

LMI 5000 Series

Melt Flow Indexer

LCR 7000/7001/7002 Series

Laboratory Capillary Rheometer

MiniGran

Lab Granulator

Les nostres marques

Distribuïm les millors marques al mercat ibèric