Compromís amb el client, entrega i dedicació total

MIRCAN és una sòlida empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència, que distribueix al mercat ibèric, les més prestigioses firmes mundials d’alta tecnologia en el sector de la producció i control de qualitat de polímers, i la seva posterior transformació per processos d’extrusió.

Confiança i esforç

El nostre equip

Jordi Miró

CEO

Director General

jordi@mircan1979.com

Carles Miró

Enginyer elèctric

Soci Fundador i Director Tècnic

carles@mircan1979.com

Mamen Díaz

CFO

Directora Financera

mamen@mircan1979.com

Guillermo Salas

Enginyer tèxtil

Vendes i Responsable de Projectes

gsalas@mircan1979.com

 

Javier Eguaras

enginyer mecànic

Vendes Bombes Químiques i Industrials

jeguaras@mircan1979.com

 

Angel Alfonzo

enginyer de vendes

Responsable Extrusió i Reciclat

angel@mircan1979.com

 

Distribució, manteniment i reparació

Serveis

Entre els nostres serveis habituals, destaquem la distribució, comercialització, enginyeria, posta en marxa, manteniment, reparació d’equips i formació al personal de producció i/o qualitat dels nostres clients.

Producció de polímers

Sistemes per a la producció de polimers, desde  bombes d’engranatges per a la descàrrega de reactors, passant per sistemes de filtració en continu, control de pressió i temperatura de la massa fosa, fins al tall final del producte, en sec o sota aigua.

Control de qualitat de polímers per a laboratoris “online” i “offline”:

Sistemes de control de contaminació en pèlets i pols, control de tamany i forma, extrusores de laboratori amb comptador de gels, filter-test i viscosímetres en línia per monitoritzar la qualitat dels polímers en temps real.

Extrusió de termoplàstics:

Equips per a l’extrusió de film cast i estirable, film bufat (blown), compostos i màsters, làmines, espumes i processos de reciclat. Control i optimització de processos i supervisió de la qualitat superficial mitjançant visió artificial.

Confiança i esforç

Compromís amb el client, entrega i dedicació total

Entenem les relacions comercials com relacions humanes a llarg termini, en les quals  la confiança mútua, el respecte i l’esforç conjunt, esdevenen pilars bàsics en la nostra rutina, amb una aposta clara per una millora contínua de processos i coneixements.

SEU CENTRAL

MIRCAN 1979, S.L.

Constitució 172 local 1

08014 – BARCELONA

Tel: +34 932 967 174

mircan@mircan1979.com